Machinist Straatveegmachine

Jij vindt het leuk om diverse routes af te leggen met een straatveegmachine en de wegen en paden schoon te houden, je kunt goed zelfstandig werken en bent graag buiten.
Voorhout en Zoetermeer
Zuid-Holland

Junior Hovenier

Heb jij affiniteit met groen, werk je graag buiten en vind jij het leuk om meer te leren over het hoveniersvak? Wij zijn op zoek naar Hoveniers!
Voorhout en Ursem
Noord-Holland
Zuid-Holland

Machinist Onkruidbestrijding

Jij vindt het leuk om diverse routes af te leggen met een onkruidbestrijdingswagen, kunt goed zelfstandig werken en bent in het bezit van een rijbewijs BE.
Ursem en Voorhout
Noord-Holland
Zuid-Holland

Greenkeeper

Jij weet als geen ander hoe jij golfbanen in perfecte staat houdt, bent in het bezit van een rijbewijs BE en kunt goed zelfstandig werken.
Ursem en Voorhout
Noord-Holland
Zuid-Holland

Boomverzorger

Jij hebt kennis van alles omtrent boomverzorging en bent in het bezit van een rijbewijs BE en werkt graag op de mooiste locaties in Zuid-Holland? Wij zijn op zoek naar een boomverzorger!
Voorhout
Zuid-Holland

Ervaren Hovenier

Ben jij degene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, fijne collega’s en het liefst buiten in de natuur werkt? Voor aanlegprojecten zoeken wij mensen met liefde en passie voor een...
Voorhout
Zuid-Holland

Machinist

Jij bent een machinist in hart en nieren, hebt een rijbewijs BE en T en vindt het leuk om met en op diverse machines te werken.
Ursem en omstreken
Noord-Holland

Machinist grond-, weg- en waterbouw

Wij zijn op zoek naar een machinist met rijbewijs BE en T, die het leuk vindt om op diverse locaties en op diverse machines te werken.
Oud-Alblas
Zuid-Holland

Elektromonteur

Voor onze klant in Gorinchem zoeken wij een elektromonteur. De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.
Gorinchem
Zuid-Holland

Bouwkundig CAD Tekenaar

Maak jij graag technische ontwerpen in AutoCad en heb jij interesse in werktuigbouwkunde? Wij zoeken een bouwkundig CAD tekenaar!
Gorinchem
Zuid-Holland
MBO
Login
Hi There!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Werkreturn gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.